Kolagén na krásu ENEBIRE

 

Kolagén na krásu ENEBIRE predstavuje ideálnu výživu pre všetkých tých, ktorí chcú maximálne podporiť svoj vzhľad, vlasy, pokožku, nechty a celkovú krásu. Základ zloženia tvorí kombinácia bioaktívnych kolagénových peptidov spolu s hydrolyzovaným kolagénom membrán vaječných škrupín. Tieto dôležité zložky dopĺňa aj vitamín C, zinok, selén, biotín a kyselina hyalurónová. Prebuďte svoju krásu, jedinečnosť a sebavedomie vďaka ENEBIRE kolagénu.

28

 

ENEBIRE kolagén krásy je jedinečným doplnkom s vybranými vitamínmi, minerálnymi látkami a ďalšími účinnými látkami na podporu krásy a vášho celkového sebavedomia!

 

Užite si prirodzenú silu kolagénu

Kolagén na krásu ENEBIRE vďaka svojej unikátnej receptúre a prémiovému zloženiu bioaktívnych kolagénových peptidov, v kombinácií s hydrolyzovaným kolagénom membrán vaječných škrupín, sa radí medzi doplnky, ktoré podporia krásu, zdravie, vitalitu a prirodzene zvýšia sebavedomie.

enebire kolagen blog1

 

Ako pokožka starne, tak klesá prirodzená produkcia kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej, čo má za následok menej pevnú a suchšiu pokožku. Pre tvorbu kolagénu v tele sú nesmierne dôležité aj vitamíny a minerály, a preto sme do nášho ENEBIRE kolagénu krásy pridali vitamín C, zinok, biotín, selén a kyselinu hyalurónovú.

V našich produktoch vytrvalo separujeme nežiadúce a kompenzujeme chýbajúce. Inak to nie je ani v ENEBIRE Kolagén na krásu. Obsahuje vyváženú kombináciu prírodných zložiek, ktorých vylepšená účinnosť je zabezpečená našou metódou TOVIUM TM.

Pomocou tejto metódy vytvárame rovnováhu separáciou nežiadúcich komponentov, kompenzáciou za zdravé, prirodzené a aktívne možnosti. Vznikajú tak produkty, ktorými pomáhame otočiť a udržať činorodý postoj ľudí k zdraviu a životu.

Vďaka tejto technológii sa aktívne zložky uvoľňujú cielene, postupne a majú lepšiu biologickú dostupnosť. Efekt na pokožku je tak rýchlejší a výraznejší.

Dôležitou súčasťou ENEBIRE kolagénu je kyselina hyalurónová, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele, predovšetkým v koži, očnom sklovci, kĺboch a mnohých ďalších tkanivách.

Až 50% celkovej kyseliny hyalurónovej sa nachádza v koži, kde je kľúčovou molekulou, podieľajúcou sa na hydratácii. Má jedinečnú schopnosť viazať a zadržiavať molekuly vody, vďaka čomu vyzerá pleť hydratovanejšia a sviežejšia.

enebire kolagen blog2

 

Medzi kľúčové zložky ENEBIRE kolagénu patria tiež dve starostlivo vybrané minerálne látky – zinokselén. Tie zabezpečujú krásu vlasov a nechtov a navyše napomáhajú aj pri posilňovaní imunity. Samotný zinok sa podieľa na správnej funkcii pokožky, zdravia kostí a má pozitívne účinky aj na reprodukčne a kognitívne funkcie.

V zložení nechýbajú ani dôležité vitamíny, ako sú vitamín Cbiotín (B7). Vitamín C hrá mimoriadne dôležitú úlohu v biochemických procesoch premeny, obnovy a tvorby kolagénu v tele. Podporuje jeho syntézu a je esenciálny pre udržiavanie správnej štruktúry kolagénových vlákien.

Okrem zdravia pokožky je vitamín C dôležitý aj pre zdravie kostí, hojenie rán, fungovanie imunitného systému či metabolické funkcie (napr. vstrebávanie železa či aktiváciu iných vitamínov). Pomáha znižovať únavu, vyčerpanie a ako významný antioxidant spomaľuje starnutie a podieľa sa na prevencii civilizačných ochorení.

Rozdiel medzi klasickým a hydrolyzovaným kolagénom

Kolagén možno považovať za najvýživnejší a najvitálnejší proteín, ktorý sa prirodzene nachádza v našom tele. Nájdeme ho najmä v koži, šľachách a kostiach. Tvorí približne 30 % z celkového množstva bielkovín v ľudskom organizme.

Je hlavnou štrukturálnou zložkou kože so zastúpením až 80 % jej suchej hmotnosti. Patrí medzi hlavné proteíny spojivových tkanív s kľúčovou úlohou pre ich správne fungovanie.

Nedostatok kolagénu je v mnohých prípadoch spájaný s možným vplyvom na pohybový aparát, zníženou elasticitou pleti a vznikom vrások.

Hydrolýza (štiepenie) umožňuje kolagénu ľahké a jednoduché spracovanie na čo najmenšie častice. Všeobecne teda platí, že čím je nižšia molekulárna hmotnosť, tým je aj rýchlejší a jednoduchší transport do buniek a následné vstrebávanie.

Kolagén vyberajte zodpovedne

V súčasnosti je na trhu kolagénov naozaj neúrekom. Ale ako sa v takom množstve zorientovať a vybrať si ten najlepší? Odpoveď je jednoduchšia, ako si myslíte! Vždy si vyberajte 100%-ne čistý a dobre hydrolyzovaný kolagén, ktorý je bez zvyškov toxínov, antibiotík, purínov alebo tuku.

Samozrejmosťou je, že mnohé kolagény sú určené pre rôzne typy a problémy – niektoré pomôžu svalom a kĺbom a iné zlepšia pleť, vlasy a nechty. ENEBIRE kolagén je svojim špeciálnym zložením priamo určený na krásu.

Vstrebateľnosť, využiteľnosť alebo účinnosť kolagénu sa nelíši, keďže sa jedná o formu doplnku stravy – či už v tekutom, práškovom stave alebo vo forme kapsuly. Avšak kapsuly sú tou najčistejšou formou bez nežiadúcich chemických látok, ako je to u nášho kolagénu.

typy kolagenu

Jedným z dôležitých kritérií pre výber naozaj kvalitného kolagénu je jeho označenie „bioaktívny a hydrolyzovaný kolagén“. Bioaktívny kolagén ako výživový doplnok sa vyrába studenou technológiou, ktorá sa nazýva hydrolýza.

Tento postup zahŕňa kontrolované štiepenie veľkých molekúl kolagénu na menšie fragmenty (tzv. bioaktívne peptidy), ktoré telo dokáže lepšie vstrebať. Bioaktívne kolagénové peptidy stimulujú fibroblastové bunky v dermálnej vrstve kože, vďaka čomu zvyšujú produkciu kolagénu. Výsledkom je aj vyššia produkcia dermálneho kolagénu a navyše úspešne bojuje proti starnutiu.

Dokonalá kombinácia bioaktívnych kolagénových peptidov spolu s kolagénom z membrány vaječnej škrupiny 

Špecifické zloženie ENEBIRE Kolagénu na krásu rieši hlavné obavy žien v súvislosti so starnutím pokožky - pružnosť a pevnosť, vrásky a celulitídu, ako aj podporu vlasov a nechtov.

BIOAKTÍVNE KOLAGÉNOVÉ PEPTIDY obsahujú špecifický rad peptidov, ktoré priamo pôsobia na zlepšenie zdravia. Navyše majú patentovaný peptidový profil, ktorý je špeciálne optimalizovaný na podporu krásy zvnútra.

Pri dlhodobom a pravidelnom používaní produktov na báze bioaktívnych kolagénových peptidov bude pokožka pevnejšia a hladšia s menším počtom vrások, celulitída sa hladko a rýchlo zmenší a objavia sa aj pevnejšie vlasy a nechty. Výsledky sa väčšinou dostavia po niekoľkých týždňoch pravidelného užívania.

cululitida

Peptidy pochádzajú z vysoko kontrolovaného procesu a vyznačujú sa jedinečným peptidovým zložením. Pri užívaní bioaktívnych kolagénových peptidov nastáva priama stimulácia metabolizmu kolagénu v derme, čo je obrovskou výhodou v porovnaní s krémami a inými lokálnymi produktami, ktoré sa dostanú len od vonkajších vrstiev kože. Bioaktívne peptidy majú veľký vplyv na zdravie pokožky, kĺbov, kostí, šliach, väzov ako aj na vytrvalosť svalov.

KOLAGÉN Z MEMBRÁNY VAJEČNEJ ŠKRUPINY predstavuje 100 %-ne prírodnú zložku bez chémie, ktorá je získaná pomocou patentovanej metódy, pri ktorej sa používa iba voda a mechanické sily s nízkym dopadom na životné prostredie.

Okrem kolagénu sa vo vaječnej membráne nachádzajú aj významné množstvá chondroitín sulfátu, glukozamínu, kyseliny hyalurónovej, elastínu, lyzozýmu a keratínu. Vysokokvalitná membrána vaječných škrupín navyše obsahuje viac ako 400 rôznych proteínov so širokou škálou funkcií.

Nedávne štúdie preukázali, že príjem  membrány z vaječných škrupín môže významne prispieť k zdraviu kĺbov, regenerácii chrupaviek a zdravému vzhľadu kože, nechtov a vlasov.

Vysokokvalitná membrána vaječných škrupín obsahuje viac ako 400 rôznych proteínov so širokou škálou funkcií.

Preukázateľné zlepšenia

U všetkých testovaných osôb už po 50 dňoch došlo pri užívaní kolagénu z membrán vaječných škrupín k výraznému zlepšeniu stavu pokožky, vlasov a nechtov.

enebire collagen preukazatelne zlepsenia

reálne zníženie počtu vrások

 

Kedy treba začať užívať kolagén?

V období rastu a vývoja si telo dokáže pokryť celkovú spotrebu kolagénu úplne samo. Avšak okolo 25. roku telo túto bielkovinu postupne prestáva vytvárať. Vo veku okolo 50 rokov predstavuje produkcia kolagénu v priemere už len okolo 20%.

obrázok degradácie kolagenu (1)

Otočte svoj postoj k zdraviu , aby ste si osvojili, ale najmä udržali činorodý postoj k životu.

objednať enebire kolagen na krásu