Zdenko a jeho návrat na dve kolesá

Tento článok pre vás prináša ENEBIRE

V cyklistike platí, že vždy existuje riziko, a Zdenko, vášnivý cyklista, to zažil na vlastnej koži. Jeho príbeh je však viac ako len o páde z bicykla – je to príbeh o rýchlej obnove a návrate na dve kolesá vďaka podpore Vitamínu D3+K2 a zvýšenému príjmu vápnika.

"S mojím synom Samkom sme absolvovali rodinné cyklistické preteky. Všetko šlo v pohode, užívali sme si jazdu krajinou a zároveň sa snažili byť čo najviac vpredu. V nenáročnom zjazde cez lúku po vyjazdených koľajach som venoval viac pozornosti synovi a vlastnou nepozornosťou sa mi predné koleso dostalo do vodou vymletej struhy. Nasledoval rýchly pád, po ktorom som sa prebral na zemi. Nado mnou sa skláňal plačúci Samko. Rýchlo som ho upokojil a snažil sa pokračovať ďalej, ale závrat ma presvedčil, že to nebude také ľahké. Organizátori pretekov ma previezli do priestoru cieľa kde ma provizórne ošetrili záchranári.“ opisuje Zdenko svoj dramatický zážitok.

 Príbeh Zdenko2

Tesne pred štartom ešte vládla veselá nálada. 

Po prečkanej bolesti nasledovala návšteva lekára a séria vyšetrení, ktoré odhalili zlomeninu ramennej kosti. Zdenko však mal šťastie, že svaly nevykazovali žiadne poškodenie. Hoci bolo jasné, že ho čaká dlhá cesta k zotaveniu, Zdenko sa rozhodol nečakať so založenými rukami, veď jedna mu zostala celá.

 

Pre urýchlenie procesu hojenia mu lekár odporučil kombináciu vitamínu D3+K2 spolu so zvýšeným príjmom vápnika. „Skúsenosti zo športovej výživy ma naučili hľadať nielen podľa množstva účinnej látky, ale aj čo najvyššej účinnosti. Ideál som našiel v Enebire Vitamín D3+K2  s postupným uvoľňovaním. Presvedčil ma hlavne tým, že je to čisto prírodný produkt vytvorený špeciálnou metódou, ktorá výrazne zvyšuje vstrebateľnosť. Po týždni užívania som pocítil prvé náznaky zlepšenia aj keď ortéza na znehybnenie ramena nebola v letnom počasí najpríjemnejším spoločníkom“ hovorí Zdenko.

 IMG_20230625_082640 (1)

Po prvom ošetrení.

Zdenkove vyšetrenia ukázali, že jeho kosti sa hoja rýchlejšie a efektívnejšie, vďaka podpore vitamínu D3 a K2. "Bolo to pre mňa ako rýchly návrat do normálneho života. Už po troch týždňoch som sa cítil tak dobre, že som mohol znovu sadnúť na bicykel, aj keď ešte nie v plnom nasadení" dodáva so smiechom.

Výjazd so Samkom 1 mesiac od úrazu. 

Priamo z úst Zdenka zaznieva: "Enebire Vitamín D3+K2 mi pomohol prekonať obdobie rekonvalescencie rýchlejšie, a môj lekár bol prekvapený, ako rýchlo sa moje rameno hojilo. S každým dňom užívania som sa cítil silnejší a celkovo zdravší."

 

Zdenko si opäť užíva spoločné chvíle so synom Samkom, tentokrát bez obáv o svoje zdravie. "Sme zase na cestách, na dvoch kolesách, a nič nám nebráni v tom, aby sme si spoločne užívali našu lásku k cyklistike. Vďaka Enebire som sa vrátil na bicykel skôr, ako by som čakal, a za to som nesmierne vďačný," uzatvára Zdenko svoj príbeh návratu na dve kolesá.

 

Tento príbeh nie je len o výnimočnom návrate na bicykel, ale aj o sile vitamínov D3+K2 v kombinácii so zvýšeným prísunom vápnika. Pre tých, ktorí milujú aktívny životný štýl, je to povzbudenie, že podpora vo forme správnej výživy môže výrazne urýchliť proces zotavovania. A pamätajte, nie všetky hrdinské príbehy sa dejú na veľkých pódiách – niektoré sa odohrávajú na cestách, kde sa človek stretne so svojím osudom a s pomocou správnych doplnkov sa môže vrátiť späť na cestu radosti a pohody.

Otočte svoj postoj ku zdraviu. Ostatné je už len doplnok.