Energetické spreje Enebire

ENEBIRE znamená Energia z prírody (z anglického Energy by nature) a to je hlavné motto našej spoločnosti. Svojím zákazníkom prinášame produkty na prírodnej báze, bez zbytočných umelých ingrediencií, farbív či konzervantov. Prémiové zloženia a receptúri sú pripravované na základe dlhoročných skúseností pani Dr. Tova z alternatívnej medicíny. Väčšina z našich produktov je preto vegetariánska alebo vegánska. Pri výrobe a spracovaní kladieme dôraz na maximálnu funkčnosť a kvalitu použitých surovín.

 

V čom sú výnimočné naše doplnky výživy: 

 

Maximálna účinnosť a vstrebateľnosť

Zloženie výživových doplnkov ENEBIRE je zamerané na ich maximálnu účinnosť a vstrebateľnosť.

Jednotlivé formy prírodných zložiek sú vyberané tak, aby pôsobili synergicky a telo ich prirodzene využije v čo najväčšej miere.

Efektivitu a vysokú funkčnosť zabezpečí systém postupného uvoľňovania, ktorý modifikuje rýchlosť uvoľňovania a zvyšuje vstrebateľnosť výživových doplnkov ENEBIRE. Rovnako aj špeciálne navrhnuté vegánske gastrorezistentné kapsule zabezpečia rozpad kapsule napr.až v tenkom čreve a tak zvišujú účinnosť symbiotík a probiotík.

 

speedometer

 

 

100 natural_

 

 

Prémiová kvalita a funkčnosť organických zložiek

Pri výbere prírodných surovín dbáme na ich prémiovú kvalitu. Naše výživové doplnky sú vyrobené výlučne z organických zložiek.

Chceme prekonať očakávanie zákazníka a poskytnuť mu naozaj kvalitný a funkčný produkt. Záleží nám na spokojnosti a zdraví našich zákazníkov.

Preto u nás nenájdete žiadne umelé ingrediencie, farbivá či konzervanty.

 

 

 

K prírode sa správame zodpovedne

Výživové doplnky ENEBIRE sú balené v 100% BIO kompostavateľných a 100% recyklovateľných obaloch. V prítomnosti živých organizmov sa v podmienkach prostredia úplne premenia na prírodné prvky (t.j. voda, kompost, CO2). Základným materiálom je polymér rastlinného pôvodu získaný fermentáciou škrobu a cukrovej trstiny ( cukor, zemiaky, kukurica, pšenica,...)  Viac ako 90 % obalu sa rozloží do 6 mesiacov ak sú prítomné všetky faktory:

  • mikroorganizmy
  • teplota nad 550 C
  • vlhkosť

V porovnaní s PET obalom je uhlíková stopa nášho BIO kompostovateľného obalu 4x menšia. V porovaní so sklom až 20x menšia. Proces recyklácie je celkom jednoduchý.: umývanie, mletie a opätovné zavedenie do výroby.
Nevyžadujú sa žiadne chemické prísady.

 

 

liekovka v srdci

 

V čom sú výnimočné naše energy spreje:

 

enebire energy spreje

 

Veľká energia v malom balení

Príroda ukrýva poklady, ktoré od pradávna liečia, uzdravujú a napomáhajú našej duševnej aj fyzickej kondícii.

Enebire energy spreje ponúkajú prírodnú formu energie pre každodenné posilnenie tela a mysle bez vedľajších účinkov, ktorá sa v organizme uvoľnuje dlhodobo a rovnomerne. Takáto naturálna forma energie je pre náš organizmus najzdravšia a najprirodzenejšia.

Sprej vyhovuje životným potrebám moderného človeka. Je dizajnovo štýlový a minimalisticky, funkčne ovládaný jednou rukou, malých rozmerov, hygienický, vhodný pre použitie na cestách, doma, v zamestnaní, pri profesionálnom a amatérskom športe.